Rotarit Heeze foto's

Informatie

Organisatie
De organisatie is in handen van Rotary Club Heeze. De Rally wordt net als andere jaren weer professioneel uitgezet én begeleid door European Public Relations uit Eindhoven.

Rotaritbeleving
Men rijdt aan de hand van een competitief en gedetailleerd routeboek. De route voert u over secundaire en vaak vergeten binnenweggetjes. Het sportieve aspect bij de Rotarit wordt onderstreept doordat er langs de route een aantal controles staan en men onderweg vragen en opdrachten dient op te lossen.

Start, lunch en finish vinden uiteraard plaats in een passende/stijlvolle entourage. Uiteraard vind een en ander plaats in een uitermate sociale en ongedwongen sfeer waarin men makkelijk contacten legt met andere deelnemers.

De 17e Rotarit Rally
De 17e editie van de Fundraising Rotarit Rally brengt ons in mooie natuurgebieden en authentieke landschappen. De start zal dit jaar plaatsvinden in Heeze vanuit conferentiehotel Kapellerput, midden in de bossen van Heeze. De rally is uitgezet in de Peel, de Meijerij en de Kempen. De finish en het diner zullen weer plaatsvinden bij Hostellerie Vangaelen in Heeze.

Rally reglement
De 17e Rotarit Rally wordt verreden volgens het eigen Rotarit Rally reglement dat is opgenomen in het routeboek dat u aan de start van het evenement krijgt uitgereikt. Klik hier voor het reglement.

Deelname
Bent u geïnteresseerd in deelname? Vul het deelnameformulier op de site volledig in. Door in te schrijven verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.
Kunt u dit jaar niet meerijden, maar wilt u wel in het bestand van Rotarit Heeze blijven, laat ons dat dan ook via hetzelfde formulier weten.
Deelname op basis van van volgorde van inschrijving. Er kunnen maximaal 75 equipes deelnemen!

Deelnamekosten 2017
De kosten per equipe, waarmee u een bijdrage levert aan de goede doelen, zijn:
- € 250,00 of € 500,00 voor particulieren (zonder factuur)
- € 500,00 voor bedrijven (met factuur)

In deze kosten zijn naast de deelname, ook alle kosten opgenomen voor lunch, diner en bijbehorende drankjes per equipe (2 personen).

Wij zijn enorm blij dat ook dit jaar weer diverse sponsors bereid zijn gevonden om een mooie bijdrage te leveren. Daarmee kunnen de kosten van de dag nagenoeg geheel worden gedekt, waardoor uw inschrijfgeld ten goede kan komen van de goede doelen.

Betaling
Uw aanmelding is uw bevestiging van deelname.

Betaling aan:

Stichting goede doelen Rotary Club Heeze
IBAN: NL10 RABO 0184 5023 14
O.v.v. Rotarit 2017 en de naam van de bestuurder

Medio augustus ontvangt u per de mail de verdere gegevens, zoals:
- uw startnummer,
- wedstrijdreglement
- voorbeeld van routeboek
- etc.

Contact
Rotary Club Heeze
Telefoon: (06) 14 28 27 39 (Ike Bomer)
E-mail: nbomer@hetnet.nl


© Rotarit Heeze   |   disclaimer   |   algemene voorwaarden   |   powered by Skillz

Nu inschrijven

3 september 2017
17e Rotarit Rally